Trobada organitzada per la Colegiata Cielo en la Tierra i la Universitas Albertiana. Tracta de la relació entre cel i terra. Avui molts teòlegs afirmen que el món celeste i terrestre no estan completament separats ni aliens entre ells. El cel no és un afegit a la nostra existència després de la nostra mort. El teòleg belga Roger Laenaers diu: ens hem d’acomiadar de la idea que hi ha dos mons: un món de dalt i un món de baix. El cel està en la profunditat del que és real. Maria del Mar Albajar, «Què és el Cel?»

Maria del Mar Albajar és abadessa del Monestir de Sant Benet, Montserrat. És economista, teòloga i trainer de Focusing. Parlem amb ella sobre el cel i sobre la vida monàstica com a projecte de viure un tros de cel a la terra. Les respostes són clares i profundes i ens diu que el cel inclou creu.