Trobada organitzada per la Colegiata Cielo en la Tierra i la Universitas Albertiana.
Tracta de la relació entre cel i terra. Avui molts teòlegs afirmen que el món celeste i terrestre no estan completament separats ni aliens entre ells. El cel no és un afegit a la nostra existència després de la nostra mort. El teòleg belga Roger Laenaers diu: ens hem d’acomiadar de la idea que hi ha dos mons: un món de dalt i un món de baix. El cel està en la profunditat del que és real.

María Dolores López Guzmán, és llicenciada en Filologia Hispànica i doctora en Teologia. És casada i mare de tres fills. És autora del llibre “Aquí al cel”. Actualment dedica el seu temps als Exercicis Espirituals (Ignasians), ia l’acompanyament espiritual de persones.
En aquesta conferència intitulada El cel no pot esperar, parla de la importància d’invertir ja des d’ara en coses de l’eternitat. Hi ha coses que romanen. No sols hi ha una vida després de la mort, ja abans estem “tocats d’eternitat”. Podem recolzar-nos a la vida de Jesús. Ell és porció de cel a la terra.
És autora del llibre “Aquí al cel”.