Trobada organitzada per la Colegiata Cielo en la Tierra i la Universitas Albertiana. Tracta de la relació entre cel i terra. Avui molts teòlegs afirmen que el món celeste i terrestre no estan completament separats ni aliens entre ells. El cel no és un afegit a la nostra existència després de la nostra mort. El teòleg belga Roger Laenaers diu: ens hem d’acomiadar de la idea que hi ha dos mons: un món de dalt i un món de baix. El cel està en la profunditat del que és real.

Gemma Manau és membre de la Col·legiata Cel a la Terra. És llicenciada en química i ara es doctora en teologia. Ha viscut a diferents països: República Dominicana, Suïssa, Portugal… Actualment treballa com a responsable del servei d’atenció espiritual i religiosa de la Fundació Privada Llegat Roca i Pi. A la seva conferència intitulada “Dimensió eutòpica de la festa”, desenvolupa a partir de textos inèdits d’Alfredo Rubio de Castarlenes, una definició de la festa. Inclou la joia d’existir, la humilitat òntica, la dimensió còsmica de l’ésser, el do, la gratuïtat, la sacietat, el goig… Mostra com la festa té una dimensió eutòpica: ens ensenya el bon camí cap a la festa escatològica. Segons Alfredo Rubio podem experimentar l’eternitat en el temps en solitud i en silenci, a la festa ia l’amor. L´amor és el contingut de la festa. Quanta eternitat hi ha en un petó!